صفحه اصلی > ترفند و ابزار فضای مجازی و دیجیتال مارکتینگ : سایز استاندارد تصاویر و محتوا در شبکه‌های اجتماعی

سایز استاندارد تصاویر و محتوا در شبکه‌های اجتماعی

اندازه‌ها در شبکه‌های اجتماعی

فعالیت کاربران و متخصصان حوزه‌های مختلف در شبکه‌های اجتماعی به طور روز افزون در حال افزایش است. بیشتر کاربران به دنبال افزایش جذابیت و کیفیت محتواهایی هستند که در این پلتفرم‌ها منتشر می‌کنند. بعلاوه برای کاربران، آگاهی از اندازه‌ و سایز استاندارد تصاویر و محتواهای شبکه‌های اجتماعی برای برنامه‌ریزی و تولید محتوای مناسب ضروری بنظر می‌رسد. در این پست اندازه عکس، تصویر پروفایل، سایز ویدیو، طول ویدیو، تعداد کاراکتر مجاز و بسیاری از اندازه‌های کاربردی دیگر به صورت اینفوگرافیک‌های جذاب ارائه شده است.

[box type=”info” align=”aligncenter” class=”” width=”500″]استفاده از پست‌ها، تصاویر، ویدیوها و محتواهای مناسب شبکه‌های اجتماعی باعث افزایش کیفیت صفحه و اینگیجمنت آن می‌شود.[/box]

در هر کدام از شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام، فیسبوک، توییتر، پینترست، یوتیوب و لینکدین اندازه‌هایی شامل اندازه تصویر، اندازه ویدیو، طول متن، طول ویدیو و … تعریف شده است.

حتما بخوانید: هر دقیقه اینترنت در ۲۰۱۹

سایزهای استاندارد در اینستاگرام

دیتاک
سایزهای استاندارد در اینستاگرام

سایز استاندارد تصویر پروفایل در اینستاگرام ۱۸۰*۱۸۰ است. تصاویر منتشر شده در پست‌های اینستاگرام سایز ۱۰۸۰*۱۰۸۰ هستند. تصویر مناسب استوری اینستاگرام ۱۹۲۰*۱۰۸۰ بوده، طول استوری تصویری ۵ ثانیه و طول استوری ویدیویی ۱۵ ثانیه است.
طول هر اسلاید ویدیو در فید اینستاگرام ۶۰ ثانیه و طول ویدیوی IGTV تا ۶۰ دقیقه است.

اندازه‌های استاندارد در توییتر

سایزهای استاندارد در توییتر
اندازه‌های استاندارد در توییتر

سایز عکس پروفایل در توییتر ۴۰۰*۴۰۰ پیکسل با حداکثر ۲ مگابایت و سایز هدر ۱۵۰۰*۵۰۰ با حداکثر ۵ مگابایت است. برای بارگذاری ویدیوی افقی در این بستر سایزهای ۳۲۰*۱۸۰، ۶۴۰*۳۶۰ و ۱۲۸۰*۷۲۰ و برای ویدیوی مربعی سایزهای ۲۴۰*۲۴۰، ۴۸۰*۴۸۰ و ۶۴۰*۶۴۰ پیشنهاد می‌شود.
طول ویدیو در توییتر تا ۱۴۰ ثانیه و میانگین آن ۴۵ ثانیه است.

بیشتر بخوانید: استراتژی هشتگ در اینستاگرام | ابزار جستجوی هشتگ

سایزهای استاندارد در لینکدین

سایزهای استاندارد در لینکدین
سایزهای استاندارد در لینکدین

در لینکدین برای کاور شرکتی سایز ۷۶۸*۱۵۳۶ و برای لوگوی شرکت ۳۰۰*۳۰۰ با حداکثر ۲ مگابایت توصیه شده است. همچنین تصویر پروفایل شخصی ۴۰۰*۴۰۰ بوده و تصویر قابل انتشار بهتر است ۶۰۰*۹۰۰ باشد. سایز کاور پروفایل شخصی نیز ۳۹۶*۱۵۸۴ است.

سایزهای استاندارد در فیسبوک

سایزهای استاندارد در فیسبوک
سایزهای استاندارد در فیسبوک

تصویر پروفایل در فیسبوک با سایز ۱۸۰*۱۸۰، تصویر کاور با سایز ۳۱۲*۸۲۰ و تصویر منتشر شده ۱۲۰۰*۶۳۰ است. تصویر لینک منتشر شده در این بستر ۶۲۸*۱۲۰۰ و طول ویدیو ۱۲۰ دقیقه است. اندازه‌ی مناسب ویدیو ۷۲۰*۱۲۸۰ در نظر گرفته شده است.

سایزهای استاندارد در یوتیوب

سایزهای استاندارد در یوتیوب
سایزهای استاندارد در یوتیوب

در یوتیوب تصاویر پروفایل را می‌توان با سایز ۸۰۰*۸۰۰ بارگذاری کرد. همچنین سایز کاور کانال یوتیوبی ۱۴۴۰*۲۵۶۰ است. ابعاد ویدیوی یوتیوبی می‌تواند ۴۸۰*۸۵۴، ۷۲۰*۱۲۸۰، ۱۴۴۰*۲۵۶۰ و یا ۱۰۸۰*۱۹۲۰ با میانگین طول ۲ دقیقه باشد.

سایزهای استاندارد در پینترست

سایزهای استاندارد در پینترست
سایزهای استاندارد در پینترست

تصویر پروفایل پیننترست ۲۴۰*۲۴۰ و تصویر منتشر شده در آن ۱۱۰۲*۷۳۵ پیکسل است.

با رعایت سایز استاندارد تصاویر و محتوا در شبکه‌های اجتماعی بر جذابیت و کیفیت صفحات خود افزوده و نرخ اینگیجمنت خود را افزایش دهید. شما چه تجربه‌ای از سایز تصاویر و محتواهای هر شبکه‌ی اجتماعی دارید؟

هدی حسام‌الدینی

من هدی حسام‌الدینی دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار هستم، به موضوعات تولید محتوا، بازاریابی محتوایی و دیجیتال مارکتینگ علاقه دارم. یادگیری رو دوست دارم و انتقال تجربیات رو بیشتر. این روزها در دیتاک با یه تیم قوی کار می‌کنم برای توسعه‌ی کسب و کار.
مقالات مرتبط

گزارش دیتاک از صنعت لوازم خانگی در ایران

کلان‌داده شبکه اجتماعی درباره نگرش ایرانیان به برندهای لوازم خانگی ایرانی و…

چگونه از سوشال لیسنینگ در مدیریت بحران روابط عمومی استفاده کنیم؟

مدیریت بحران یکی از کارکردهای حیاتی در حوزه روابط عمومی به شمار می‌رود. در دنیای امروز، با گسترش رسانه‌های اجتماعی و سرعت بالای انتشار اطلاعات، تشخیص و مدیریت بحران‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. یکی از ابزارهای کلیدی در این زمینه، سوشال لیسنینگ (رصد اجتماعی) است که به سازمان‌ها کمک می‌کند تا به سرعت به بحران‌ها واکنش نشان دهند و از هزینه‌های ناشی از آنها بکاهند. در این مقاله با تمرکز بر سامانه دیتاک به بررسی چگونگی استفاده از سوشال لیسنینگ برای مدیریت بحران روابط عمومی خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید