ضدآفتاب، ستاره دنیای لوازم آرایشی بهداشتی ایرانی
ضدآفتاب یکی از مهمترین محصولات در صنعت آرایشی بهداشتی است. در سالهای اخیر تحریمها و افزایش قیمت ارز باعث شده بسیاری از ما ایرانیان مصرف ضد آفتابهای ایرانی را به نمونههای خارجی ترجیح دهیم. در این مقاله، که بخشی از گزارش مفصل و تعاملی دیتاک در خصوص برندهای آرایشی بهداشتی ایرانی است، روی ضد آفتابهای تولیدشده توسط این برندها متمرکز شدهایم.
اگر هنوز با مجموعه گزارش «برندهای ایرانی در شبکههای اجتماعی» آشنایی ندارید…
دیتاک مدتی است انتشار مجموعه گزارشهایی را با موضوع «برندهای ایرانی در شبکههای اجتماعی» آغاز کرده است. در این گزارشها، با بررسی میلیونها محتوا در شبکههای اجتماعی به موضوعی پرداختهایم که علیرغم اهمیت فراوان، کمتر با نگاه جامع و کارشناسی بررسی شده: حضور و فعالیت برندهای ایرانی در شبکههای اجتماعی! در این گزارشها به معیارهای مهمی چون «آگاهی از برند در شبکههای اجتماعی»، «سهم صدای اجتماعی» و «نرخ تعامل» صفحات برندها پرداختهایم و تلاش کردهایم از دل این مفاهیم، اطلاعات و بینشهایی مفید و قابل اتکا در مورد نحوه فعالیت برندهای فعال در صنایع مختلف در شبکههای اجتماعی استخراج کنیم. با توجه به اهمیت روزافزون حضور و فعالیت کسب و کارها در شبکههای اجتماعی (که در ابتدای این پست وبلاگ مفصل به آن پرداختهایم)، امیدواریم بینشها و آمار و ارقامی که در این گزارشها ارائه میشوند راهگشای برندهای مطرح ایرانی در مسیر سیاستگذاری دادهمحور و فعالیت هرچه بهتر و هدفمندتر در فضای مجازی باشند.
- این تنها بخشی از گزارش مفصل و تعاملی دیتاک درباره صنعت لوازم آرایشی بهداشتی است. برای دسترسی به داشبورد دیتاک با موضوع تحلیل صنعت آرایشی بهداشتی با ما تماس بگیرید.
سهم 42 درصدی ضد آفتاب
ضد آفتاب 42 درصد گفتگوهای توییتری با موضوع لوازم آرایشی بهداشتی ایرانی را به خود اختصاص داده است. از میان برندهای آرایشی بهداشتی مطرح، لافارر بیشترین سهم صدا را به خود اختصاص داده، سینره در رتبه دوم و مای در جایگاه سوم قرار دارد.
رقابت توییتری نزدیک ضد آفتابهای مای و لافارر
دو برند مای و لافارر بیشترین توییت ها با موضوع ضد آفتاب را به خود اختصاص دادهاند. از لحاظ برآیند احساسات و میزان رضایت نیز بسیار به هم نزدیک بودهاند و اختلاف بسیار کمی داشتند.
مروری بر نظر توییتریها درباره معروفترین ضدآفتابهای ایرانی
ضد آفتاب لافارر: دارای قابلیت فینیش مات است که مانع از برق زدن ضدآفتاب روی پوست صورت میشود. به نسبت یک محصول ایرانی، گران است و ترکیبهایی در خود دارد که ممکن است برای برخی باعث بروز حساسیت شود. بعضی کاربران به بوی نامناسب نیز اشاره کردهاند، اما در مجموع میزان رضایت نسبت به سایر برندها بیشتر بوده است.
ضد آفتاب فلوییدی مای: بافتی سبک دارد، حفاظت بالای آن در آزمایشی که یک بلاگر روی ضد آفتاب های ایرانی انجام داده به اثبات رسیده، روی صورت برق می اندازد و قیمت مناسبی دارد.
ضد آفتاب پرایم: تست میزان حفاظت یک بلاگر اینستاگرامی به اعتبار آن شدیداً ضربه زده است. کاربران همچنین به اینکه هنگام استفاده باعث سوزش چشم میشود نیز اشاره کردهاند.
ضد آفتاب سینره: قیمت مناسبی دارد اما بعضی کاربران از آن به خاطر چربی بالا، افزایش جوش و اینکه در گرما باعث تعریق بیشتر می شود انتقاد کردهاند.
ضد آفتاب سی گل: اسپری ضدآفتاب کودک آن مورد توجه است و قیمت آن هم مناسب توصیف شده است.
ضد آفتاب هیدرودرم: بر خلاف اکثر برندها، ضد آفتاب هیدرودرم پرگفتگوترین محصول این برند نیست اما، کاربران به نیکی از آن یاد کردهاند.
نسخه کامل و تعاملی گزارش صنعت آرایشی بهداشتی
این تنها بخشی از گزارش مفصل و تعاملی دیتاک درباره صنعت لوازم آرایشی بهداشتی است. اگر شما از دستاندرکاران برندهای آرایشی بهداشتی ایرانی هستید و علاقمندید نظر کاربران شبکههای اجتماعی درباره سبد محصولات متنوع برندهای آرایشی بهداشتی را بدانید داشبورد تحلیلی و تعاملی دیتاک را از دست ندهید.
برای دسترسی به داشبورد دیتاک با موضوع تحلیل صنعت آرایشی بهداشتی با ما تماس بگیرید.