صفحه اصلی > تحلیل شبکه اجتماعی : برترین اکانت های توییتر فارسی سال ۹۸

برترین اکانت های توییتر فارسی سال ۹۸

برترین کاربرهای ایرانی توییتر

توییتر پرحاشیه‌ترین شبکه اجتماعی است که در آن کاربران به بحث و تبادل نظر درباره بسیاری از موضوعات روز می‌پردازند. اما برترین اکانت های توییتر فارسی سال ۹۸ کدام اکانت‌ها بوده است؟ مانند بقیه گزارش‌های ۹۸لوژی دیتاک، در این گزارش هم به یک شاخص بسنده نکردیم و از دو شاخص برای نگاه دقیقتر به آمار بهره گرفتیم: تعداد دنبال کننده و نیز میانگین تعداد لایک‌های هر کاربر.

بر این اساس، در صورتی که مبنا را برای انتخاب برترین اکانت توییتر فارسی حضور در هر دو جدول رده بندی برای شاخص‌ها در نظر بگیریم، در مجموع:

اکانت جواد ظریف jzarif با کسب رده اول در تعداد دنبال‌کننده و رده چهارم در میانگین لایک در هر توییت، رتبه نخست برترین اکانت های توییتر فارسی است.

رده بندی کاربران توییتر ایرانی | سهم حداکثری اکانت‌های خبری توییتر

همانطور که گفتیم، بر اساس تحلیل کلان داده توییتر، پرفالوورترین کاربر ایرانی توییتر جواد ظریف وزیر خارجه کشورمان است. او با بیش از یک و نیم میلیون دنبال‌کننده پرمخاطب‌ترین اکانت توییتر ایرانی است.

از آنجا که خبررسانی در توییتر به سرعت انجام می‌گیرد، می‌توان حدس زد که سهم اکانت‌های خبری در میان کاربران با حجم بالای دنبال‌کننده بیشتر باشد. اکانت توییتر بی بی سی فارسی با ۱.۴ میلیون دنبال‌کننده در رده دوم لیست برترین‌های توییتر فارسی از نظر تعداد دنبال‌کننده قرار دارد.

برترین اکانت های توییتر فارسی - پرمخاطب ترین و پرفالوور ترین اکانت ایرانی توییتر

حسن روحانی، ریاست جمهوری کشورمان در لیست پرفالوورترین‌ها جایگاه سوم را داراست. همچنین اکانت سایت مقام معظم رهبری نیز در جایگاه ششم قرار دارد.

اما سهم اکانت‌هایی با ماهیت خبری در لیست برترین‌های توییتر فارسی از لحاظ فالوور بیشترین است. که البته همه سهم برای مراکز خبری خارج کشور است. در این بین پس از بی‌بی‌سی فارسی در جایگاه دوم، صدای امریکا چهارم، دوویچه وله پنجم، منوتو در دو جایگاه هفتم و دهم و رادیو فردا هشتم است. اکانت وزارت خارجه امریکا به فارسی هم در جایگاه نهمین اکانت پرفالوور فارسی زبان است.

همانطور که می‌بینیم در میان اکانت‌های با بیشترین دنبال‌کننده در توییتر اثری از هنرمندان یا سایر سلبریتی‌ها نیست و ۱۰ اکانت برتر همگی خبری یا سیاسی هستند.

بیشترین‌ متوسط لایک در توییتر فارسی برای کدام اکانت‌ها بوده است؟

در کنار تعداد دنبال‌کننده، شاخص دیگری که میتواند شناختی از توییتر فارسی ایجاد کند، تحلیل تعداد لایک هر کاربر است. اما از آنجا که تعداد لایک با افزایش حجم فعالیت می‌تواند بیشتر شود، متوسط لایک در هر توییت می‌تواند شاخص مکمل محسوب شود. در این شاخص کاربران بر مبنای متوسط مورد پسند قرار گرفتن هر توییت خود، رده بندی می‌شوند.

تحلیل بیگ‌دیتا توییتر فارسی در سامانه فضای مجازی دیتاک نشان می‌دهد توییت‌های بازیگران و سلبریتی‌ها در این شاخص وضعیت بهتری داشته و در برترین اکانت‌های توییتر فارسی از نظر میانگین لایک ، پنج سلبریتی، هنرمند و مجری در میان ده اکانت برتر وجود دارد.

برترین اکانت‌های توییتر فارسی - پرلایک ترین اکانتها

سیروان خسروی، خواننده معروف پاپ در جایگاه نخست رده‌بندی توییتری‌ها بر مبنای متوسط لایک قرار دارد.

او که در سال ۹۸ (البته تا امروز یعنی ۲۷ اسفند) تنها شش توییت منتشر کرده، در هر توییت بیش از هفت هزار لایک دریافت کرده است. همچنین سیامک انصاری، در رتبه سوم، سینا ولی‌اله رتبه پنجم، گلشیفته فراهانی هشتم و اکانت هیچکس (خواننده) رتبه دهم قرار دارند.

کاربران سیاسی نیز در این رتبه‌بندی حضور دارند. توییت‌های رضا پهلوی با ۶.۵ هزار لایک رده دوم ، جواد ظریف با ۳.۷ هزار لایک چهارم ، اکانت سایت مقام معظم رهبری ۳.۴ هزار لایک ششم و اکانت محسن رضایی با ۳.۲ هزار لایک بطور متوسط در رده هفتم داشته‌اند. یاشار سلطانی، فعال سیاسی نیز با ۲.۶ هزار لایک در هر توییت در جایگاه نهم این لیست قرار دارد.

گزارش‌های ویژه دیتاک از فضای مجازی سال ۹۸ | ۹۸ لوژی

در ۹۸لوژی به برترین‌های فضای مجازی می‌پردازیم و تا کنون برترین بازیگران سال ۹۸، برترین کانال‌های فارسی ۹۸ و برترین کاربران اینستاگرام سال ۹۸ مطالبی منتشر کردیم که می‌توانید بخوانید:

دیتاک امسال هم گزارش‌های تحلیلی جذابی از ترین‌های شبکه‌های اجتماعی ارائه می‌کند. برای دنبال کردن این گزارش‌ها ما را در شبکه‌های اجتماعی تلگرام، اینستاگرام و توییتر فالو کنید.

فارغ‌التحصیل MBA هستم. چهار سال است که در حوزه دیجیتال مارکتینگ فعالیت می‌کنم. به استراتژی‌های کسب و کار و ترندهای روز بازاریابی علاقه‌مندم. خود را فردی چند بعدی می‌دانم و تلاش می‌کنم تا زندگی را زندگی کنم.
مقالات مرتبط

گزارش دیتاک پربازدیدترین هولدینگ‌های ایرانی در شبکه‌های اجتماعی

پربازدیدترین هولدینگ‌های ایرانی، یکی دیگر از گزارش‌های دیتاک درباره برندهای ایرانی در…

چگونه از سوشال لیسنینگ در مدیریت بحران روابط عمومی استفاده کنیم؟

مدیریت بحران یکی از کارکردهای حیاتی در حوزه روابط عمومی به شمار می‌رود. در دنیای امروز، با گسترش رسانه‌های اجتماعی و سرعت بالای انتشار اطلاعات، تشخیص و مدیریت بحران‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. یکی از ابزارهای کلیدی در این زمینه، سوشال لیسنینگ (رصد اجتماعی) است که به سازمان‌ها کمک می‌کند تا به سرعت به بحران‌ها واکنش نشان دهند و از هزینه‌های ناشی از آنها بکاهند. در این مقاله با تمرکز بر سامانه دیتاک به بررسی چگونگی استفاده از سوشال لیسنینگ برای مدیریت بحران روابط عمومی خواهیم پرداخت.

دیدگاه کاربران (2 دیدگاه)

دیدگاهتان را بنویسید