گزارش سالیانه دیتاک ۱۴۰۲
keyboard_arrow_downامیر عبادی اصل
مدیر رشد اسنپ فود
در عصری زندگی میکنیم که بسیاری از حرکاتمون تحت نظره و دیتاش ثبت میشه، از تردد در سطح شهر گرفته تا کالری مصرفی روزانه!
این مسئله برای یک کسبوکار هم خوشحال کنندهاس و هم ناراحتکننده.
خوشحال کننده از این جهت که دیتای زیادی برای تصمیمگیری و خلق ارزش بیشتر برای مشتریان در اختیار داره و ناراحت کننده از این جهت که دیتای خیلی زیادی در اختیار داره!
یکی از مهمترین مهارتها برای مدیران و تصمیمگیران اینه که بتونن تشخیص بدن برای حل مسایل بیزنس جمعآوری چه دیتایی مهمه، چطوری میشه اون دیتا رو جمعآوری کرد و به چه صورت باید اون دیتا رو تحلیل کنن و ازش اینسایت بگیرن.
امیرحسین بیگی
مدیر ارشد بازاریابی طاقچه
اصلیترین و جذابترین نکته در یک گزارش سالانه خوب، اصلاح شهود با تکیه بر واقعیتهاست؛ خیلی از ما بر اساس common sense تصمیماتی در کسبوکار میگیریم که شاید معقول و منطقی به نظر بیاد، اما در واقع این ادراک اشتباه نسبت به این فضا پیامدهای نامناسبی در بر خواهد داشت.
ممنون از تیم پرتلاش دیتاک که با این گزارش خوب، برخی از خطاهای شناختی و رایج را برای فعالان بیزنسی و به خصوص علاقهمندان به مارکتینگ شفاف و روشن کرد.
یاشار مشیری فرد
مدیر ارشد خلاقیت
گزارش و آمار و اعداد و دیتا، در مارکتینگ بسیار مهم هستن و متاسفانه تنها چیزی که بیزینسها شفاف نکردن، همینه. یکسری آمار عموما بعد از یه تایم خاصی میدن که ساختگی بودن از در و دیوارش میباره. این گزارش رو خوندم و حقیقتا اعدادش با منطقم هموزن شد.
محمد ملاویردی
مدیر بازاریابی و تبلیغات
گزارش سالانه دیتاک در عین حال که موارد مورد انتظار و نزدیک به توقعاتم رو داشت، کلی دیتای جدید و سورپرایز کننده داشت. به نظرم جای این مدل گزارشها توی صنعت ما خالی هست و امیدوارم بیشتر این سبک کارهارو ببینیم
عادل طالبی
مدیرعامل آکادمی منظم
یکی از موارد جذابی که در این گزارش و گزارشهای دیگر مشابه وجود داشته این است که بر اساس میزان دیده شدن محتواهای مربوط به کشورهای مقصد میزان تمایل به مهاجرت به آن کشورها را ارزیابی کرده که با آنچه در فضای جامعه میبینیم هم همخوانی دارد. یک روش یا متدولوژی جالب و مناسب است برای ارزیابی. همینطور از همین روش برای ارزیابی مناسبتها استفاده شده که این هم در نوع خود بسیار جالب بود.
صفحه ۲۴ هم برای من بسیار جذاب و جالب بود و ترتیبی که در ذهن من بود با ترتیبی که اینجا دیدیم متفاوت است. اصلاً کار گزارشات تحلیلی و تحقیقی و آماری دقیقاً همین است که به جای شمع و شهود و تصورات شخصی روی دادهها متمرکز شویم و بر اساس داده تصمیم بگیریم.
محمد جواد مه آبادی
سینیور کمپین منیجر اکالا
ارزش داده به کشف نکات پنهان، برای طراحی استراتژی و تصمیمگیری است. بنابراین صرفا به اطلاعات و نمودارهای درج شده در گزارش، نباید اکتفا کرد. زمانی میتوان از داده شبکههای اجتماعی بهرهمند شد که برای رفع ابهامات در گزارشهای تکمیلی با جزییات بیشتری به اینسایتها اشاره شود.
آتوسا آهنگ
همبنیانگذار سکودار
شبکههای اجتماعی عضو جدانشدنی زندگی روزمره ما هستند. برای فهم این موضوع باید این رو درنظر داشته باشیم که اگر آدمهای متخصص حوزه دیجیتال مارکتینگ x ساعت در شبکههای اجتماعی وقت میگذرونن، آدمهای برخاسته از دل جامعه، 2x برابر در این فضاها وقت میگذرونن. چون کارکرد این فضا برای اونها «سرگرمی» و «رسیدن به نیاز»هاست. حالا آدمی که تخصصش این فضاست باید بتونه با استفاده از عدد و رفم، ذهن آدمهای برخاسته از جامعه رو به سمتی هدایت کنه که برای استفاده از خدمات و محصولات یک کسبوکار ترغیب بشن. یا حداقل نسبت به وجود و حضور یک کسبوکار خاص، آگاهی پیدا کنه. (آگاهی از برند)
وجود گزارشهایی شبیه گزارشهای دیتاک، به متخصص شبکههای اجتماعی دید بهتری میده که چطور و با چه رویکردی باید بستر درستی برای سوق دادن ذهن مخاطب به سمت استفاده از خدمات و محصولات یک کسبوکار آماده کنه. اعداد و ارقام موجود در این گزارشها به مثابه بذر حاصلخیزیان که متخصص این فضا میتونه ازش برای بارور کردن خاک این فضا استفاده کنه.
میلاد صفائی
مدیر برندینگ آسام
بازاریابی محتوایی در حال حرکت هرچه سریعتر به سمت «شخصیسازی توزیع محتوا» است. توسعهی تکنولوژیهای هوش مصنوعی، به شبکههای اجتماعی کمک میکند که روز به روز شناخت بیشتری از علاقمندیهای مخاطبان پیدا کنند و بهتر بتوانند بستر تعامل بین مخاطبان و کسبوکارها را فراهم کنند. چنین پیشرفتهایی طبیعتاً باید باعث خوشحالی باشند اما متأسفانه کسبوکارهای ایرانی بین دو لبهی قیچی تحریم و فیلترینگ گرفتار شدهاند و مجبور هستند که رقابتی بالا را در زمینی کوچک تحمل کنند. عدم اقبال عمومی به جایگزینهای داخلی از یک سو و سرعت بالای تغییرات تکنولوژی از سوی دیگر باعث میشود گذر زمان به ضرر کسبوکارهای ایرانی باشد. کاش هرچه زودتر به این نتیجه برسیم که از مسیر ممنوعیت و محدودیت راه به جایی نمیبریم و چارهای دیگر بیندیشیم.
ابوالفضل گلدار
مدیر برند شرکت ترنج
رصد و تحلیل شبکههای مجازی یا همان social listening، امروزه ابزار مهمی است تا در انتخاب نوع محتوا، نوع کانال و همچنین مانیتور کردن رقبا به ما یاری رساند.
ابزار سوشال لیسنینگ شاید یکی از مهمترین ابزارهای مورد نیاز تیمهای بازاریابی و روابطعمومی باشد که با استفاده دقیق و موثر از آن، از بسیاری هزینههای نادرست مارکتینگ و پیآر، جلوگیری خواهد کرد. این گزارش نیز یکی از کاربردهای این ابزار قدرتمند میباشد و آشنایی با آن برای تمامی متخصصین امری حائز اهمیت است.
محمد غنیمی
مدیر مارکتینگ دامون
همزمان با انتشار گزارش دیتاک، برای تمام فعالان حوزه کسب و کار، چگونگی استفاده از Social Listening در شناسایی ترند ها و نیاز مصرف کنندگان در کنار مخاطب شناسی، درک تصویر برند و احساس مشتریان ، تحلیل رقبا ، شناسایی نیاز و خواسته مشتریان و ارزیابی اثربخشی کمپین های بازاریابی مشخص شد. بنظرم استفاده از Social Listening به عنوان مکمل قابل اکتفا برای گزارش های تحقیقات بازار باعث افزایش اعتبار آن خواهد بود و به زودی عضوی جدانشدنی مارکتینگ تبدیل میشود.
امین دزوارئی
کارشناس ارشد ارتباطات بازاریابی آبانک
در دنیای پرشتاب امروز، داشتن اطلاعات دقیق و بهروز از شبکههای اجتماعی واقعاً حیاتی شده. گزارش سالانه دیتاک مثل یک گنجینه است که به ما کمک میکنه بفهمیم کاربران چه رفتاری دارن و چه ترندهایی در حال شکلگیریه. با استفاده از این گزارش، ما میتونیم در شبکههای اجتماعی و برندهای مختلف از این دیتا استفاده کنیم تا کمپینهای بازاریابی بهتری داشته باشیم و ارتباط نزدیکتری با مشتریانمون برقرار کنیم. این اطلاعات به ما کمک میکنه تصمیمات هوشمندانهتری بگیریم و خدمات بهتری ارائه بدیم. واقعاً گزارش دیتاک یکی از منابع ضروری برای هر بازاریاب دیجیتالیه.
ایمیل خود را وارد کنید تا از وبینارها، گزارشهای تکمیلی، محتوای مشابه، تخفیفها و آموزشها مطلع شوید. (از ایمیل شما فقط برای موارد ذکر شده استفاده خواهد شد)
پلاگین دیتاک - وبیرو - آپدیت ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳