راهکاری نوین برای پژوهشگران!
با دسترسی به کلانداده فضای مجازی، هوشمندانهتر پژوهش کنید!
ابزارهای سوشال لیسنینگ به پژوهشگران امکان میدهد با دسترسی به کلانداده شبکههای اجتماعی، درکی عمیقتر از رفتار، نگرش و تغییرات فرهنگی و اجتماعی جامعه به دست آورند. افکارسنجی در فضای مجازی یک راه در دسترس و مستند برای مطالعه پدیدههای اجتماعی است. این روش در بسیاری موارد همتراز یا مکمل روشهای میدانی است و محدودیتهای آن را نیز ندارد. امکانات و قابلیتهای سامانه دیتاک، نیازهای پژوهشگران را به خوبی پاسخ میدهد.


تحلیل نگرش عمومی و رفتار مخاطبان
- شناسایی و بررسی تغییرات افکار عمومی: با بهرهگیری از ابزار تحلیل احساسات (مثبت، منفی، خنثی)، دستهبندی موضوعی و به طور کلی بخش آمار و نمودارهای دیتاک برای شناسایی تغییرات نگرش عمومی نسبت به موضوعات کلیدی.
- مقایسه رفتار کاربران در شبکههای اجتماعی مختلف: با کمک سامانه دیتاک، تغییرات و تفاوت رفتار کاربران در بسترهای مختلف (مانند اینستاگرام و تلگرام) را بررسی کنید.
پایش لحظهای موضوعات داغ و حساس
- اطلاع سریع از انتشار مطالب مهم: با تنظیم آلارم، تغییرات در موضوعات حساس اجتماعی یا سیاسی را به صورت لحظهای زیر نظر بگیرید.
- زیر نظر گرفتن روند انتشار موضوعات داغ: بررسی موضوعات داغ و زیر نظر گرفتن ترندهای ۲۴ ساعت گذشته با استفاده از چکیده مطالب و داشبورد دیتاک.
- شناسایی ترندها: بهرهگیری از آمار و نمودارهای دیتاک برای شناسایی ترندها و موضوعات کلیدی روز.


گزارشدهی تحلیلی و پیشبینی روندها
- بولتن خودکار: ارسال بولتنهای خودکار برای اطلاعرسانی به تیم پژوهشی درباره داغترین موضوعات روز.
- طراحی گزارشهای جامع و مصور: با ترکیب دادههای کمی و کیفی سامانه دیتاک، گزارشهایی جامع و جذاب برای ارائه به سیاستگذاران فرهنگی یا تصمیمگیران تهیه کنید.
- پیشبینی روندهای بلندمدت: تحلیل ابر هشتگها، ابر کلمات و نمودارهای روند انتشار محتوا به شما کمک میکند تا تحولات فرهنگی را بهتر پیشبینی کنید.
تحلیل رفتارهای جمعی و ساختارهای اجتماعی
- مقایسه جوامع آنلاین و آفلاین: شناسایی الگوهای تعامل اجتماعی در جوامع آنلاین و بررسی ارتباط آنها با رفتارهای جوامع آفلاین.
- تحلیل روند تغییرات هنجارهای اجتماعی: تغییرات در هنجارها و واکنش افراد به تغییرات در زمینههایی مانند مسائل جنسیتی، خانوادگی و… را با کمک آرشیو کمنظیر دیتاک تحلیل کنید.
مطالعه رفتارهای درونگروهی: مطالعه نحوه شکلگیری گروههای همفکر، جنبشهای اجتماعی، پیدایش رهبران فکری این گروهها در شبکههای اجتماعی همچون توییتر. - بررسی رفتار کاربران در مقاطع حساس: رفتار کاربران شبکههای اجتماعی مختلف را هنگام وقوع بحرانهای اجتماعی، طبیعی، سیاسی یا اقتصادی (مانند زلزله، تورم یا همهگیریها) مطالعه کنید.


مطالعه تغییرات فرهنگی و ارزشها
- دنبال کردن روند تحولات فرهنگی: آاز طریق تحلیل هشتگها، کلمات کلیدی و موضوعات مطرحشده توسط کاربران روند تحولات بزرگ را شناسایی کنید.
- مطالعه مصرف فرهنگی کاربران: تحلیل رفتار کاربران در زمینه مصرف فرهنگی، از جمله موسیقی، فیلم، کتاب و هنر در گذر زمان.
- مطالعات نسلی: شناسایی ترجیحات و ذائقههای فرهنگی نسلها و گروههای اجتماعی مختلف (مانند نسل Z یا Y) به راحتی با کمک هوش مصنوعی انجام دهید.